Vacature: Diensthoofd infrastructuur en wonen

  • 22 januari 2021

De gemeente Zulte gaat op zoek naar een diensthoofd infrastructuur en wonen in voltijds contractueel dienstverband voor onbepaalde duur en met onmiddellijke indiensttreding.

Jouw functie?

Je realiseert de vooropgestelde doelstellingen op vlak van infrastructuur en wonen. Je adviseert het beleid en stuurt je team aan. Je staat in voor het beheren van projecten inzake waterzuivering en wegenis en je bent hiervoor het interne en externe aanspreekpunt. Tevens optimaliseer je procedures en processen binnen jouw dienst.

Jouw profiel?

Coachen, motiveren en communiceren zit je in het bloed. Je werkt zelfstandig, planmatig en efficiënt. Je hebt een masterdiploma ingenieur/industriële wetenschappen en je hebt minstens 5 jaar relevante praktijkervaring OF je beschikt over minstens 5 jaar praktijkervaring in een relevante functie (+ je slaagt voor een niveau- of capaciteitstest). Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod?

Wij bieden jou een uitdagende job in een dynamische omgeving aan! Valorisatie van privé-ervaring (tot 12 jaar) en ervaring overheid (onbeperkt). Naast een flexibele uurregeling bekom je ook 30 dagen verlof, maaltijdcheques, een aanvullend pensioen, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden. Tevens is er de nodige aandacht voor work-life balance.

Een infobundel en persoonlijke loonsimulatie bekom je bij de personeelsdienst,
T 09 243 14 67, personeel@zulte.be.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van je masterdiploma ingenieur/industriële wetenschappen of een diploma in een relevante functie (+ overzicht van 5 jaar praktijkervaring), rijbewijs B en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 28 februari 2021 (poststempel geldt als bewijs) aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 28 februari 2021.