Vacature vakman elektriciteit

  • 14 oktober 2021

Voor ons team patrimonium zijn we op zoek naar een elektricien die instaat voor o.a. het vervangen van lampen, het plaatsen van bijkomende stopcontacten, het opsporen van problemen tot het vernieuwen van volledige elektriciteitskasten.

Hoofddoel van de functie

Je staat o.a. in voor het vervangen van lampen, het plaatsen van bijkomende stopcontacten, het opsporen van problemen tot het vernieuwen van volledige elektriciteitskasten, het ophangen van de kerstverlichting, je volgt de keuringen op (samen met een erkende keurder), … .

Jouw profiel?

  • Je beschikt over een grondige kennis van elektriciteit.
  • Je hebt een technisch en praktisch inzicht.
  • Je kan een stroomberekening uitvoeren.
  • Je hebt een basiskennis of toont sterke interesse in het “smart grid” of “slimme netten” verhaal.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Ons aanbod

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving - werken bij een stabiele werkgever in de regio – flexibele uurregeling – 30 dagen verlof - maaltijdcheques – aanvullend pensioen - hospitalisatieverzekering – fietsvergoeding – aandacht voor work-life balance –opleidings- en vormingsmogelijkheden – een minimale geïndexeerde bruto maandwedde van 1.968,18 euro + valoriseren van relevante privé-ervaring (tot 12 jaar) en ervaring overheid (onbeperkt). Vraag gerust een gedetailleerde, persoonlijke loonsimulatie op bij de dienst Personeel (personeel@zulte.be).

Meer informatie?

Raadpleeg de bundel  met meer informatie.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie van je rijbewijs B en een recent uittreksel uit het strafregister uiterlijk op 31 oktober 2021 (poststempel geldt als bewijs) aangetekend naar het College van burgemeester en schepenen, Centrumstraat 8, 9870 Zulte of geef deze tegen ontvangstbewijs af in het gemeentehuis ten laatste op 31 oktober 2021.