Zomerzoektocht in Zulte en Gent van 21 juni tot 21 september

  • 7 juni 2021

Tussen 21 juni en 21 september zijn Gent en Zulte het toneel van de 35ste editie van de zomerzoektocht van Davidsfonds. Doe jij mee?

De troeven van Gent: een kunststad met een geschiedenis die rijker is dan een bibliotheek kan bevatten, geeft bij elk bezoek nog meer geheimen prijs. Zulte, met haar schilderachtige schoonheid, wordt in 2021 het epicentrum van Vlaanderen voor cultuurminnaars, tijdens het herdenkingsjaar van Roger Raveel. Tussen beide pleisterplekken kan je de troeven van de prachtige Leiestreek ontdekken. 

Voor elk wat wils

Er is een zoektocht voor families en gezinnen - van de kleinste speurneus tot enhousiaste grootouders, en alle familieleden daartussen.

De doorgewinterde zoektochter die zich graag in een uitdaging vastbijt, vindt zijn gading in de klassieke zoektocht. Treed in de voetsporen van Roger Raveel, ga op pad met Cimon en Pero en duik in de geschiedenis om de vragen van deze klassieke zoektocht op te lossen. De wandelingen voor deze zoektocht zijn dezelfde als die van de familiezoektocht, maar klassieke zoektochters nemen het best een extra speurneus mee op pad.

Gratis streekgids bij deelname

Oh ja, voor we het vergeten: je tocht door Gent en Zulte hoeft na de zoektocht nog niet te stoppen. De streekgids die je gratis bij je deelname aan de zoektocht krijgt, leidt je naar nog meer verborgen parels in de streek.

Zomerzoektocht bestellen

Bestel je zomerzoektocht online op De Zomerzoektocht van Davidsfonds