Zultse jeugdraad organiseert zoektochten in elke deelgemeente

  • 28 december 2020

De jeugdraad van Zulte lanceert vanaf maandag 28 december ‘The Treasure of Zulte’. Dit is een geheel van 3 zoektochten, eentje in elke deelgemeente. Na afloop van elke tocht, bekom je een code. Voeg de codes van de 3 zoektochten samen, kraak de kluis en maak kans op een prijs!

De leden van de jeugdraad ontdekten dat er in een ver verleden een bankoverval plaatsvond in Zulte. De ongeopende kluis werd onlangs teruggevonden. Om de kluis te kunnen kraken, moeten er 3 stukken van de code gevonden en samengevoegd worden. Deze stukken van de code kan je enkel vinden door het afleggen van 3 zoektochten, één tocht per deelgemeente. Vul de codes in op het antwoordblad, beantwoord ook de extra vragen en bezorg jouw antwoorden uiterlijk op 26 februari terug aan de jeugdraad. Op 1 maart maakt de jeugdraad 4 winnaars bekend. Elke winnaar ontvangt 50 euro aan Zultebonnen. Je vindt de informatiebundel terug op www.zulte.be/the-treasure-of-zulte

Schepen voor jeugd Michaël Vandemeulebroecke: “Deze coronaperiode is voor niemand makkelijk, en al zeker niet voor de jongeren. In deze tijden waarin ontmoeting en fysieke samenkomst niet evident is, wil onze jeugdraad op een coronaveilige manier ontspanning bieden. Deze zoektochten zijn niet enkel uitgewerkt voor de leden van onze jeugdverenigingen, maar iedereen kan hier aan deelnemen, jong en minder jong. Mijn speciale dank gaat trouwens uit naar de leden van de werkgroep die deze tochten in elkaar hebben gebokst: Bjarne, Bert, Maxime, Ulrieke, Alexander, Jonas, Mathieu, Luka en Kobe”.